Zmysł dotyku – Księżniczki i Rycerze.

Księżniczki i Rycerze podczas tygodnia „Co z czego otrzymujemy” smakowali różnego rodzaju pieczywo, stworzyli pajęczynę z wełny, na warsztatach plastycznych wykonali baranka, piekli bułeczki, z masy solnej ulepili rogalki i chlebki, a na zakończenie tygodnia wykonali ulubione „glajdy” z mąki, mleka i jogurtu.

IMG_20181019_092543 IMG_20181019_092558 IMG_20181019_110221 IMG_20181019_093834 IMG_20181019_093720 IMG_20181019_093702 IMG_20181019_093633 IMG_20181019_110229 IMG_20181019_110337 IMG_20181019_110350 IMG_20181019_110418 IMG_20181019_110426 IMG_20181019_110739 IMG_20181019_092212 IMG_20181019_092217 IMG_20181019_092151 IMG_20181019_092212 IMG_20181019_092217 IMG_20181019_092234 IMG_20181019_092350 IMG_20181019_092403 IMG_20181019_092422 IMG_20181019_092450 IMG_20181019_092523IMG_20181015_094316 IMG_20181015_094635 IMG_20181015_094641 IMG_20181015_095211 IMG_20181017_110518 IMG_20181017_110557 IMG_20181017_111216 IMG_20181017_111242 IMG_20181017_111301 IMG_20181017_112210 IMG_20181017_113034

— zamek